Magnus Persson tillhandahåller:

Rygg-nacke-laser

Rygg-Nacke-Laser står för kvalitet, service och omtanke!

Behandlingar

MID-LASER

MID-laserbehandling är en risk- och smärtfri metod för att behandla smärttillstånd. Behandlingen lämpar sig främst för dig som är mycket öm, och har mycket smärta och värk.

Spänningar i muskler som har funnits under en lång tid kan vara svåra att lösa upp. Då rekommenderas MID-laserbehandling som är smärtfri, och fantastiskt effektiv för dessa symptom:

Vilka effekter ger MID-laser?

Stimulerar cellfunktioner (immunförsvar), minskar smärta, reducerar inflammation, reducerar svullnader och ödem, främjar läkning.

 

Specifika axelbehandlingar

I en behandling ingår töjningar och olika rörelser, traktioner, stretching, lätta vridningar och naprapati. Vid värk och smärta i axlar och skuldra, vid minskad rörlighet, värk och inflammationer, muskelvävnadsproblem, "Frozen shoulder" används följande behandling:

Många av våra kunder har blivit hjälpta av denna behandlingsteknik, då de provat kortisonbehandling innan och inte blivit av med problemet. Det kan dock variera från person till person.

Magnus-Ipsum: Detta är en skräddarsydd massageteknik som Rygg-Nacke-Laser har utvecklat.

Denna behandling ger snabbare och bättre resultat och en effektivare genomblödning i muskler som har varit i anspänning under en längre tid. Den innehåller flera typer av massagetekniker som alla används i Magnus-Ipsum:

3-4 behandlingar rekommenderas, vid behov fler beroende på symptom.

 

Frågor och svar om behandlingar:

Hur många behandlingar rekommenderas?

Vid muskulära problem och låsningar rekommenderas 4-6 behandlingar. Laser 2-8 behandlingar. Därefter kan du gå och förebygga, och då rekomenderar jag 2-3 ggr/månad beroende på hur ditt arbete och vardag ser ut, och vad som lämpar sig bäst beroende på symptom.

De 2-3 första behandlingarna helst med 2-3 dagars mellanrum, därefter 7-10 dagars mellanrum på de resterande behandlingarna beroende på symptom.

Efter 4 behandlingar gör jag en bedömning av hur behandlingsplanen ska fortsätta. Om den är klar erbjuds kunden att gå på förebyggande behandling. Efter 15- 40 min behandling med laser avslutar jag med en lättare rogivande massage på ca 5 minuter (ingår i behandlingen vid rygg- och nackbesvär).

Gällande fasettleder som vi har i ryggraden: många är osäkra när det gäller att behandla dessa leder och kotor eftersom det påstås att leden skulle slitas ut eller liknande. Så är inte fallet. Det finns en amerikansk studie som visar att man har behandlat samma led 6000 ggr utan att ledyta eller struktur har förändrats det minsta. Man ska naturligtvis försöka hjälpa individen att träna upp muskulatur runt om, och kroppshållning med olika typer av fysisk aktivitet, samt titta på beteendemönster.

 

 

Gå till priser.

Vi har F-skatt.

 

 

LÄS MER OM VAD VI GÖR

 BOKA TID IDAGBoka tid här »

Välkommen

Mer än 24 års erfarenhet av friskvård/hälsa. Jag har hjälpt många människor med deras hälsa, och inte bara med behandlingar. Rätt näring är mycket viktigt för att kunna leva optimalt i dagens samhälle.

När människor blir och mår bra, då mår jag bra också.

Hälsa, näring, vikt och skönhet.

Ta steget till en bättre hälsa. Du får ut mycket mera av livet.

Nyhetsbrev

 

 

Fakturering sker genom Frilans Finans Sverige AB

 

Länkar

Hur funkar det?

Välj behandling

Kika på våra behandlingar.

1

Boka tid

Boka via mail eller telefon.

2

Kom på behandling

Du är välkommen!

3