Magnus Persson tillhandahåller:

Rygg-nacke-laser

Rygg-Nacke-Laser står för kvalitet, service och omtanke!

Om Rygg-Nacke-Laser

Rygg-Nacke-Laser drivs av Magnus Persson.

Vision: Rygg-Nacke-Laser agerar som nätverk där vi har ett samarbete som underkonsult till två större friskvårdsföretag och terapeuter som i sin tur arbetar med våra kunder.

Arbetssätt och arbetsfilosofi:

Rygg-Nacke-Laser är ett hälsoföretag som erbjuder helhetslösningar inom förebyggande och rehabiliterande friskvård, och understödjer helhetstänkande för en friskare personal och individ. Vi arbetar utifrån hälsobehovet som är optimalt anpassat för just ert företag.

Vår trygghet och arbetsfilosofi grundas på kunskap, innovation, service och engagemang för kundens bästa. Med mer än 24-års erfarenhet inom branschen kan Rygg-Nacke-Laser erbjuda dig trygghet och professionell hjälp.

Kvalitet

Vi arbetar alltid för att försöka ge uppdragsgivaren förväntade resultat och bästa kvalitet. Detta säkerställer vi genom att alltid sätta oss in i och förstå uppdragsgivarens behov och förväntningar, och sedan följa upp dessa vad gäller funktion, service och kvalitet. Er och vår viktigaste tillgång är människorna. Eget ansvar, öppenhet, delaktighet, och stimulerande arbetsmiljö befrämjar en positiv utveckling av hälsoarbetet. Vår mångåriga kunskap och engagemang är din trygghet.

Kunder

Vi värdesätter nära, öppna, och lyhörda kundrelationer. Flertalet av våra kunder är kontinuerligt återkommande, både företag och privatkunder, vilket vi uppskattar och ser som ömsesidiga och värdeskapande (respekterade) samarbeten. Våra kunders hälsobehov och välmående integreras alltmer med livskvalitet och kunskap om den egna hälsan.

Vi kartlägger symptom på våra kunder, och kan slussa dem genom våra behanlingformer som vi erbjuder.

 

Privatkunder:

Vi arbetar i hela Västra Götaland och Halland, dock bedrivs vår huvudsakliga verksamhet i Göteborg.

Antalet uppdrag ökar alltmer och vi är flexibla med att vara mobila för kundens bästa vid vissa behov. Antalet behandlingar per besök bör vara 2-5 stycken i Göteborg med omnejd. En utkörningskostnad på 180 kr tillkommer.

Om körsträckan överstiger tre mil måste det vara 2-4 stycken behandlingar per besök. En utkörningskostnad på 300kr tillkommer. Kostnaden fördelas på antal personer som får behandling.

Företag:

Antal behandlingar per besök är 5 stycken om inte annan överenskommelse är gjord. Priser/ gång är 410 kr/30 minuter klassisk-idrottsmassage. Behandlingar som friskvårdande naprapati kostar 600 kr/30 min.

I samband med behandlingarna kan jag också erbjuda mycket givande ergonomironder, så att företaget får en helhet som en röd tråd i behandlingarna som gör att man lättare får en helhetsbild av personen som behandlas. Priset är 820 kr /timma. 

Om det mot förmodan visar sig att någon behöver ha någon annan terapiform utöver vårt utbud, då betalar vi 1/3 del av behandlingspriset.

 

Övriga program:


Rygg-Nacke-Laser är ett hälsoföretag som riktar sig till både privatpersoner och företag. Vårt mål är att på bästa möjliga, säkra och professionella sätt tillgodose den typen av behandlingar som företaget och individen behöver. Tillsammans tar vi fram en hälsoprofil och går igenom en strukturerad helhetslösning och rekommenderad behandling.

Jag är innovativ och analyserar, arbetar och behandlar med resultat och engagemang. Alla massage-terapier och strukturell integrering ingår i Magnus Ipsum samt Erik Uddbom teknik City Gym.

 

LÄS MER OM VAD VI GÖR

 BOKA TID IDAGBoka tid här »

Välkommen

Mer än 24 års erfarenhet av friskvård/hälsa. Jag har hjälpt många människor med deras hälsa, och inte bara med behandlingar. Rätt näring är mycket viktigt för att kunna leva optimalt i dagens samhälle.

När människor blir och mår bra, då mår jag bra också.

Hälsa, näring, vikt och skönhet.

Ta steget till en bättre hälsa. Du får ut mycket mera av livet.

Nyhetsbrev

 

 

Fakturering sker genom Frilans Finans Sverige AB

 

Länkar

Hur funkar det?

Välj behandling

Kika på våra behandlingar.

1

Boka tid

Boka via mail eller telefon.

2

Kom på behandling

Du är välkommen!

3