Magnus Persson tillhandahåller:

Rygg-nacke-laser

Rygg-Nacke-Laser står för kvalitet, service och omtanke!

Referenser

 

Per Gunnarsson HR Direktör på Forbo Flooring AB i 7 år. Under dessa år har jag utnyttjat Magnus Perssons behandlingsmetoder och varit mycket nöjd. Det kan jag intyga att den övriga personalen tycker så också.  Ring Per Gunnarsson 076-1801002.

 

Peter Backman är mekaniker och bilförsäjlare. Jag hade låsningar, spänningar så min vardag var en ren pina. Jag besökte Magnus Persson och det var det bästa jag gjort. Rekommenderar Magnus Varmt. Mycket kunnig, trevlig och lyhörd terapeut. 070-7600022.

 

David Andersson Telemontör. Tidigare hade jag stora problem med spänningar, triggerpunkter och låsningar i rygg samt nacke, kände att jag inte kunde röra mig naturligt utan att ha värk hela tiden. Besökte Magnus och i dag är jag en helt annan människa. Det var ett positivt steg som jag tog, med tanke på hur hans metoder hjälpte mig på bästa sätt. Ring David Andersson 073-8439304.

 

David Hansson Bilmekaniker. Hade problem med ryggen och en besvärlig axel som gjorde att jag var starkt begränsad i mitt arbete, den var alltså riktigt illa där an. Gick till Magnus och fick hjälp med mina problem vilket känns underbart. Honom rekommenderar jag varmt. Ring David Hansson 070-5111707.

 

Tove Gisselgår. Hade mycket stress i kroppen, var mycket spänd och hade värk till och och ifrån. Det var mycket tröttande, hade svårt att koncentrera mig, så dagarna var jobbiga. Tog steget att besöka Magnus. Det bästa jag gjort, rekommenderar honom med glädje. Tove Sisselgård 076-9483181.

 

Anne Bylund, kontorist: Vart på kanonmassage, laser samt fick hjälp med naprapati på mina låsningar i ryggen bla. En jätteduktig kille som kan både träning och kost också. Magnus har hjälpt min rygg mer än nån annan på bara 1 ggr. Jag har haft besvär med nacke, höft, rygg i mer än 20 år samt jobbat på kontor i 40 år så det är mycket spänningar i dessa områden. Vart hos många olika för att få hjälp men han fixade så mycket på bara 1 behandling. Så nöjd och tacksam. Har ni problem så fixar han det säkert!

 

Erika Johansson, VD Nutrispa: Efter en tvillinggraviditet har jag haft mycket problem med rygg, nacke och axlar med långvarig felbelastning pga många lyft och fysiskt påfrestande rörelser flera gånger per dag. Jag har även haft problem med en käke som var mycket spänd pga stress och sämre sömn mm. Efter ett par gånger hos Magnus försvann symptomen helt och jag kan nu njuta mer med mina barn och fungerar bättre i vardagen. Han är en person som verkligen vill att man blir frisk och gör allt han kan. En styrka är att han använder flera olika terapier, tekniker och metoder ihop för bästa resultat. Jag rekommenderar honom varmt.

 

Veronica Schmidt: En fantastiskt kunnig och proffesionell terapeut med mångårig erfarenhet och känsla för kunden.

 

Företag vi arbetat med:

LÄS MER OM VAD VI GÖR

 BOKA TID IDAGBoka tid här »

Välkommen

Mer än 24 års erfarenhet av friskvård/hälsa. Jag har hjälpt många människor med deras hälsa, och inte bara med behandlingar. Rätt näring är mycket viktigt för att kunna leva optimalt i dagens samhälle.

När människor blir och mår bra, då mår jag bra också.

Hälsa, näring, vikt och skönhet.

Ta steget till en bättre hälsa. Du får ut mycket mera av livet.

Nyhetsbrev

 

 

Fakturering sker genom Frilans Finans Sverige AB

 

Länkar

Hur funkar det?

Välj behandling

Kika på våra behandlingar.

1

Boka tid

Boka via mail eller telefon.

2

Kom på behandling

Du är välkommen!

3